Dell Vostro 14- review

O serie care nu este atat de cunoscuta si aleasa de majoritatea cumparatorilor Dell, este gama Vostro. O mare parte dintre cumparatori tind sa aleaga gama XPS sau Latitude, doar ca Vostro este un laptop util pentru companiile mai mici, pentru care un laptop Latitude este mai scump. Compania si-a lansat un nou model de laptop, fiind vorba despre Dell Vostro 14 si are un design similar cu seria XPS. Daca te intereseaza acest nou model de laptop de business, ramai cu ochii pe descrierea urmatoare.

Dell Vostro 14 primeste un design premium si chiar daca doar capacul este din aluminiu si restul corpului este din plastic, ofera acea senzatie de premium. Este un laptop subtire si usor, are rame subtriri si s-a reusit introducerea unei camere web in partea subtire de sus, chiar daca este mai mica. Laptopul are cateva cai de aerisire in spate. Greutatea sa este de 1,49 kg si are 18 mm grosime.

Partea stanga cuprinde cateva porturi, printre care o iesire HDMI, 2 porturi USB-A, un port USB-C dar pentru DisplayPort, nu este Thunderbolt 3. In partea dreapta se afla un alt port USB-A, o mufa pentru casti si un slot pentru un card de memorie.

Ecranul sau de 14 inci are o rezolutie Full HD, de 1920 x 1080 pixeli.

Dell Vostro 14 este dotat cu un procesor Intel Core i7 de a 10-a generatie, alaturi de o placa grafica de la Nvidia GeForce MX250, alaturi de o memorie RAM de 16 GB si un spatiu de stocare de 512 GB. Este unul dintre cele mai bune laptopuri pentru business, ofera performante foarte bune. Durata de viata a bateriei este una foarte buna si se incarca rapid cu 65 W. Compania prezinta faptul ca de la 80% bateria se va incarca pana la 100% intr-o ora. Conectivitatea laptopului este Wi-Fi si Bluetooth.

Tastatura este decenta, nu este nici cea mai buna, dar nici nu ne putem plange de ea. Distanta dintre taste este destul de mare si ea are iluminare. Touchpad-ul este destul de mare si ii lipsesc butoanele fizice, dar functioneaza foarte bine si este receptiv si precis. Laptopul are si un senzor de amprente ce este incorporat in butonul de pornire.

Cand vine vorba despre software, cel mai util este Dell Mobile Connect pentru ca permite asocierea telefoanelor IOS sau Android, astfel ca mesajele, notificarile de pe telefon, vor putea fi vizibile de pe laptop.

Dell Vostro 14 are un pret de inceput de 792 de dolari.

Prin urmare, Dell Vostro 14 este un laptop foarte bun, este potrivit pentru mici companii, ofera performante foarte bune, are o lunga durata de viata a bateriei, design elegant si o serie de functii foarte utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *