Ceasuri bune pentru alergare

Fie ca esti un pasionat de alergare, fie ca esti un profesionist, fie ca practici sportul acesta in timpul liber, un ceas pentru alergare ar fi un instrument potrivit. Acest ceas iti poate indica ruta, cat de repede ai mers, cat de departe si multe altele. Pe langa aceste functii, au si functiile de baza pe care le au si alte ceasuri, precum afisarea notificarilor, efectuarea platilor. Pentru a afla care sunt cele mai bune ceasuri pentru alergare, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Polar Vantage V2 costa 431 de lire sterline, are noi tehnologii, precum un senzor de ritm cardiac optic, o lunga durata de viata a bateriei de pana la 40 de ore, are moduri GPS ce se pot personaliza, este usor si are un design placut. El poate sa afiseze performanta de alergare, viteza maxima si puterea maxima si poate efectua chiar si un test in care sa indice daca picioarele tale si-au revenit de la ultima alergare.

Coros Pace 2 costa 179 de lire sterline, are o durata de viata a bateriei de pana la 30 de ore cu GPS-ul activat si poate ajunge pana la 60 de ore. Are un senzor cu 4 LED-uri si poate urmari sesiunile de alergare, dar poate afisa si planuri pentru diferite antrenamente de alergare. La finalul sesiunii se va afisa un rezultat al antrenamentului. Se poate seta locul alergarii, pe banda, pe asfalt si altele. 

Apple Watch Seria 6 costa 379 de lire sterline si poate fi un ceas potrivit pentru alergare pentru ca are GPS, poate urmari antrenamentul si poate sesiza cand ai inceput antrenamentul. Poate urmari nivelul de oxigen din sange si ofera sfaturi in cazul unor rezultat nefavorabile. Poate sa planifice un antrenament si se pot alege din mai multe versiune de alergare din aplicatie. Durata de viata a bateriei nu este chiar atat de buna, astfel ca rezista pana la 6 ore.

Garmin Forerunner 45 costa 130 de lire sterline, cu ajutorul sau poti planifica un antrenament si este potrivit pentru alergatorii incepatori. Are si cateva moduri sportive, pe langa urmarirea activitatii zilnice. Are chiar si un mode de asistenta de urgenta, ceea ce presupune ca poti trimite un mesaj la 3 contacte. Durata de viata a bateriei este foarte buna, astfel ca rezista pana la 13 zile cu GPS-ul activat si fara GPS rezista pana la 7 zile.

Acestea fiind spuse, indiferent de ce tip de alergator esti, adica amator, profesionist sau incepator, un ceas potrivit pentru alergare este un accesoriu foarte util ce poate urmari alergarea si emite rezultate cu privire la performanta, viteza maxima si multe altele. Poti alege din modelele anterioare, fiind unele dintre cele mai bune ceasuri pentru alergare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *