Samsung Galaxy S21 Plus- review

Samsung tocmai si-a lansat cele 3 telefoane noi ale seriei, iar Galaxy S21 Plus este versiunea de mijloc. Daca anul trecut intre S20 Plus si S2- Ultra nu existau atat de multe diferente, in acest an compania s-a asigurat ca intre cele 2 vor exista diferenta mai multe si mai semnificative. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Galaxy S21 Plus, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla.

Samsung Galaxy S21 Plus va avea un pret care va incepe de la 999 de dolari pentru versiunea de baza si este disponibil pentru precomanda, dar in magazine va fi disponibil din 29 ianuarie. Telefonul acesta este mai ieftin decat S20 Plus de anul trecut.

Samsung Galaxy S21 Plus va fi disponibil in culori de negru, argintiu si violet. Spatele este din sticla si are un finisaj mat. Are un ecran de 6,7 inci, dar rezolutia este mai mica decat cea de la S20 Plus, fiind acum Full HD+, in loc de QHD. Acesta nu accepta S Pen ca modelul Ultra, dar accepta si el rata de actualizare de 120 Hz. Compania spune ca cititorul de amprenta este mai rapid, mai precis si mai sensibil decat cel de anul trecut si este in continuare sub ecran.

Galaxy S21 Plus are o camera principala de 12 MP, una ultra-larga de 12 MP si un teleobiectiv de 64 MP ce ofera un zoom hibrid de 3x, iar camera frontala este de 10 MP. Fata de modelul de anul trecut, nu a adus nimic nou. Dar, pentru ca telefonul este dotat cu un procesor mai bun, capacitatile AI sunt mai bune, deci calitatea imaginii va fi mai buna, iar experintenta de fotografierea va fi mai buna. Exista o noua functie ce permite sa filmezi cu mai multe camere simultan, deci poti sa filmezi si cu camera frontala si cu cea de spate.

Capacitatea bateriei telefonului este mai mare decat cea de anul trecut, fiind acum de 4,800 mAh si se asteapta ca durata de viata a bateriei sa fie mai buna decat cea de la S20 Plus. 

Samsung Galaxy S21 Plus va fi dotat cu un procesor Snapdragon 888 sau Exynos 2100, dar performantele vor fi foarte bune. Toate cele 3 telefoanele sunt 5G, nu exista nicio versiunea 4G. Telefonul ruleaza Android 11 si are cateva modificari ale software-ului, precum inlocuirea Samsung Daily cu Google Messages.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S21 Plus este un telefon foarte bun, fiind modelul de mijloc al noii serii, are o baterie mai mare, procesor mai puternic si mai rapid decat cel de anul trecut, dar configurarea camerei de spate ramane la fel ca cea de anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *