Cele mai bune smartwatch-uri pentru Android si Iphone

In unele cazuri un smartwatch este foarte util si nu doar pentru a verifica notificarile, dar si pentru antrenamente diverse, fitness, alergat, inot si multe altele. In acest an s-au lansat o serie de modele de smartwatch-uri si indiferent daca ai un telefon Android sau un Iphone si esti in cautarea unui smartwatch, in randurile de mai jos voi prezenta cele mai bune smartwatch-uri din acest an.

Apple Watch Seria 6 costa 379 de lire sterline si a fost lansat in aceasta toamna. Este potrivit pentru cei care vor un tracker de fitness, ruleaza WatchOS 7, are caracteristici premium, poate sa masoare ritmul cardiac, are GPS, detecteaza cand incepi antrenamentul, are un senzor ce poate sa masoare nivelul de oxigen din sange, este alimentat de un procesor mai rapid. Ecranul este suficient de luminos, ajunge pana la 500 de nits. Se gaseste un model auriu si unul din otel inoxidabil. Durata de viata a bateriei este foarte buna si se incarca rapid. 

Amazfit GTS 2 costa 160 de dolari si s-a inspirat de la Apple Watch, are un ecran AMOLED, are o serie de functii pentru fitness, fiind aproape la fel de buna ca Fitbit, monitorizeaza somnul, are functii de sanatate, masoara ritmul cardiac, nivelul stresului si cel de oxigen din sange si are GPS. Este dotat cu Alexa, astfel incat poate primi comenzi vocale. Durata de viata a bateriei este de pana la 7 zile. 

TAG Heuer Connected 2020 costa 1.495 de lire sterline si este un ceas foarte bun elevetian. Nu este pentru oricine, avand in vedere pretul urias. Exista 2 versiuni, din otel inoxidabil si din titan, fiind mai scump. Are o rezolutie mai mare, are functii pentru plati, controale pentru muzica, este un bun tracker de fitness, are GPS, poate sa masoare ritmul cardiac, doar ca durata de viata a bateriei nu este atat de buna.

Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE costa 259 de lire sterline, este disponibil in 2 dimensiuni, are un ecran Super AMOLED de 1,2 inci cu o rezolutie de 360 x 360 pixeli. Ruleaza Tizen ce ofera suport pentru verificarea notificarilor, pentru apeluri, are si un suport LTE, ceea ce inseamna ca nu ai nevoie de telefon pentru a prelua un apel, poate primi comenzi vocale, fiind dotat cu Bixby, are GPS, poate sa masoare ritmul cardiac si este potrivit si pentru inot. Are o serie de functii de fitness, poate sa monitorizeze somnul, are ECG si functia de detectare a cazaturilor. 

Prin urmare, daca ai nevoie de un smartwatch, fie pentru Android, fie pentru Iphone, cele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune care au fost lansate in acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *