Cele mai bune accesorii pentru telefon

Telefoanele sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi si tindem sa avem mai mare grija de ele pentru a nu le scapa, a nu le zgaria, a nu le strica, pentru ca ar avea nevoie de o reparatie, ceea ce inseamna ca va trebui sa petrecem o perioada de timp fara telefon. Dar exista cateva accesorii foarte importante pentru protectie telefonului, plus inca altele pentru incarcarea sa. Daca nu sti care sunt si vrei sa afli, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla. 

Incarcatorul poate sa fie considerat cel mai important accesoriu si vine in cutie cu telefonul. Aceasta importanta este datorata faptului ca fara incarcator, telefonul ar putea fi folosit o zi sau 2, in functie de capacitatea bateriei, dupa care nu ar mai putea fi folosit. Daca, de exemplu, ai un Iphone 7 si ti s-a stricat acumulatorul, este foarte important, fie sa iti cumperi alt acumulator la Iphone 7, fie sa il repari. Telefoanele mai noi au si functia de incarcare wireless inversa, dar daca vrei sa beneficiezi de acest tip de incarcare, ai nevoie de un alt incarcator pe care va trebui sa il cumperi separat. 

Folia de protectie este foarte importanta si se recomanda a se cumpara imediat dupa achizitionarea telefonului pentru a avea protectie in cazul in care il vei scapa din greseala si sa nu fie nevoie sa ii schimbi display-ul in cazul, in care nu are folie de protectie, pentru ca te va costa o suma mare de bani. 

Husa de protectie se recomanda a se cumpara deodata cu folia de protectie. Ea se poate considera si ca fiind un accesoriu in adevaratul sens al cuvantului pentru ca, pe langa rolul de protectie, mai are si rolul de infrumusetare a telefonului. Ea se gaseste intr-o varietate mare, in diferite culori, cu peisaje, cu animale, cu flori, cu imprimeuri si poate fi de silicon de spate sau de tip carte care protejeaza intregul telefon. 

Bateria externa este foarte utila si indragita de foarte multi utilizatori. Atunci cand nu esti acasa, bateria este pe cale de a se descarca, ai nevoie sa folosesti telefonul in continuare si nu te afli langa o priza pentru a-l putea incarca, ei bine, in acst caz bateria externa te va salva si vei avea nevoie doar de un cablu. 

Incarcatorul de masina este si el important atunci cand ai nevoie de GPS sau asculti muzica si bateria se descarca. Incarcarea este mai lenta cu acesta decat cu bateria externa. 

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste unul dintre accesoriile de mai sus, este indicat sa mergi cat mai repede sa le cumperi pentru ca telefonul tau sa aiba protectie maxima si sa i se asigure o continua functionare prin accesoriile de incarcare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *