Iphone 12 si 12 Pro- review

Apple si-a lansat recent cele mai noi telefoane, cele din seria Iphone 12. Toate cele 4 telefoane au 5G, au un nou design al hardware-ului si ale camerei. Daca nu ai un buget atat de mare si vrei un telefon mic, nou si bun, poti opta pentru Iphone 12 Mini. Daca vrei ceva foarte mare si nou, poti alege Iphone 12 Pro Max. Dar daca esti intre, nu vrei nici ceva prea mare, dar nici ceva prea mic, poti alege intre Iphone 12 si Iphone 12 Pro. In randurile de mai jos voi descrie Iphone 12 si 12 Pro.

Ambele telefoane au un ecran de 6,1 inci. Au acelasi design, acelasi chip, acelasi suport 5G, aceeasi camera frontala, ambele au camere largi si ultra-largi si ambele sunt disponibile pe albastru. Iphone 12 costa 829 de dolari, dar pentru versiune cu 64 GB spatiu de stocare si daca vrei 128 GB spatiu de stocare, va trebui sa cheltuiesti 879 de dolari. Iphone 12 Pro costa 999 de dolari. Iphone 12 Pro are in plus un teleobiectiv, are un finisaj mat pe spate si se simte mai premium.

Cat despre suportul 5G, ambele au acelasi suport. Prin aplicatia SpeedTest, Iphone 12 a avut viteze de descarcare intre 10,4 si 14,9 mbps, iar Iphone 12 Pro a avut viteze intre 97,9 si 104 mbps. 

Telefoanele nu au margini curbate. Rama este din otel inoxidabil si ambele telefoane au un design foarte atragator. 

Iphone 12 are un panou OLED, numit Super XDR. Ofera un contrast si o rezolutie foarte buna. Ambele telefoane au un strat de acoperire al ecranului dintr-un material foarte dur, iar compania spune ca este cel mai dur material folosit pana acum. Ambele sunt rezistente la apa si la praf, au IP68. 

Iphone 12 are aceleasi camere ca Iphone 12 Pro, doar ca acesta din urma mai primeste un teleobiectiv. Noul software, imbinat cu chipul Aion Bionic si AI, ofera niste rezultate foarte bune. Smart HDR 3 ajuta la realizarea unor poze foarte bune, avand culori precise. Modul de noapte este si camera frontala si pe cea ultra-larga. 

Noul chip Aion Bionic ofera viteze mult mai mari, astfel ca telefoanele sunt mult mai rapide. 

Iphone 12 Pro a obtinut 15 ore si 56 de minute in testul de redare video cu modul avion activat. Iphone 12 a rezistat 17 ore si 14 minute. 

Din pacate, telefoanele nu mai vin in cutie cu adaptor si casti, vine doar cu un cablu USB-C la Lightning. 

Prin urmare, daca vrei sa iti cumperi un nou telefon si preferi unul dintre telefoanele noi de la Apple, Iphone 12 si 12 Pro sunt foarte bune si au foarte multe functii comune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *