Dispozitive Apple la reducere de Prime Day

Daca ai nevoie de un dispozitiv de la Apple, precum un smartwatch, AirPods, un MacBook sau un iPad, este momentul potrivit sa mai astepti putin pana pe 13 octombrie, adica pana la reducerile de la Amazon, cunoscute sub numele de Prime Day. iPad-ul cel nou de 10,2 inci se spera ca se va putea gasi la un pret de 250 de dolari, iar celelalte dispozitive sa se gaseasca tot la preturi accesibile. Daca vrei sa afli cate detalii despre produsele de la Apple care vor fi la reducere, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Apple iPad de-a 8-a generatie, 2020 este modelul nou care s-a lansat recent si costa 299 de dolari si vei putea economisi 30 de dolari, fata de App Store. iPad-ul are un ecran de 10,2 inci. Daca crezi ca iti este suficienta versiunea care are 32 GB spatiul de stocare, trebuie sa platesti 299 de dolari, dar daca vrei un spatiu de stocare mai mare, adica de 128 GB, va trebui sa platesti 330 de dolari. De Prime Day este posibiol ca pretul sa scada pana la 250 de dolari pentru versiune de 32 GB.

MacBook Air 2020 se poate gasi la un pret de 950 de dolari si poti economisi 50 de dolari, fata de App Store. Acest model are tastatura imbunatatita, un spatiu de stocare mult mai mare. Laptopul este posibil sa aiba un pret de 900 de dolari la Prime Day.

Apple AirPods Pro costa acum 219 dolari, cu 30 de dolari mai putin fata de App Store, dar este posibil ca pretul sa scada pana la 199 de dolari de Prime Day. Daca nu vrei sa ai cea mai noua pereche de casti, modelul standard din 2019 costa 129 de dolari.

Apple Watch Seria 3 costa 169 de dolari cu 30 de dolari mai putin decat in App Store.Modelul s-a lansat in 2017 si este cel mai ieftin dintre smartwatch-urile de la Apple, are functii bune si 42 mm. Cel de 38 mm costa 129 de dolari.

Apple Watch Seria 5 costa 329 de dolari,pentru versiunea de 44 mm, iar versiunea de 40 mm costa 299 de dolari. Ambele au functia Always On, masoara ritmul cardiac si multe alte functii avansate. Seria 5 este cu 100 de dolari mai ieftina decat Seria 6 si are majoritatea functiilor pe care le are si modelul nou.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un dispozitiv de la Apple, unele se afla si acum la reducere pe Amazon, dar de Prime Day preturile vor mai scadea, asa ca este mai bine sa mai astepti. Unele dintre produsele reduse sunt smartwatch-uri, MacBook, AirPods Pro si iPad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *