Casti noi de la Apple- zvonuri

Apple si-a lansat noile sale dispozitive, iPad Air, iPad de-a 8-a generatie, Apple Watch Seria 6, serviciul Apple One, dar se mai zvoneste ca se vor lansa in luna octombrie o noua perechi de casti peste urechi, purtand numele de AirPods Studio. Mai exista posibilitatea sa mai fie inca o pereche de casti, AirTags, iar acestea sa se lanseze deodata cu Iphone 12 in octombrie. Daca vrei sa afli cateva zvonuri cu privire la noile casti de la Apple care se poate sa se lanseze luna viitoare, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Majoritatea castilor de top, printre care si AirPods Pro, au functia de anulare a zgomotului, iar AirPods Studio este posibil sa primeasca si ele aceasta functie, dar si un mod de transparenta care iti permite sa auzi tot ce se intampla in jurul tau, fiind opusul functiei de anulare a zgomotului extern. Apple detine destul de multe casti, printre care si Beats, dar se zvoneste inca din anul 2018 despre o noua pereche de casti de la Apple. 

In pictograma de la IOS 14, aceste casti aparea pe telefon sub forma unor casti obisnuite, ori gri, ori albe. Nu este prima data cand apare o imagine cu un produs in software inainte de a se lansa, pentru ca asa s-a intamplat si in cazul AirPods Pro, PowerBeats Pro si PowerBeats 4. 

Se zvonea ca Apple se ocupa de proiectarea mai multor casti printre care si una de fitness care ar avea componente care se pot schimba. Daca la Apple Watch se pot personaliza atatea aspecte, precum curele, benzi, finisaje, nu este nimic nou sau ciudat ca si castile vor avea aceasta posibilitate. 

Pe Twitter a aparut un videoclip in care se prezenta perechea de casti de la Apple, dar varianta sport. Are 2 cupe patrate si o band de sustinere. Este posibil ca AirPods Studio sa aiba un pret care incepe de la 349 de dolari. 

Este posibil ca aceste casti sa aiba un senzor care detecteaza daca sunt castile pe urechi sau nu. Daca nu sunt pe urechi, muzica se va intrerupe. Aceasta functie se afla si la AirPods, care au senzor care detecteaza cand sunt castile scoase din ureche. Daca Apple vrea sa concureze cu Bose si Sony, va trebui sa le ofere AirPods-urilor Studio un egalizator pentru a modifica setarile de sunet.

Despre durata de viata a bateriei nu se cunosc detalii sau zvonuri. Dar Beats Solo Pro de la Apple are o durata de viata a bateriei de 22 de ore cu anularea zgomotului activata, deci sa speram ca si AirPods Studio va avea cel putin o asa durata de viata a bateriei. 

Asadar, Apple nu s-a dezvaluit toate dispozitivele la evenimentul din aceasta luna, ne mai pregateste si pe luna viitoare alte surprize.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *