Casti cu anularea zgomotului sub 100 de dolari

Atunci cand faci naveta, cand te afli in spatii aglomerate si zgomotase, nu poti sa te bucuri asa cum ar trebui de muzica ta din casti, pentru ca auzi si zgomotele din jurul tau. Daca te-ai saturat nu te poti bucura de muzica ta, atunci ti-ar trebui o pereche de casti cu functia de anulare a zgomotului. Dar nu trebuie sa te ingrijorezi ca nu vei gasi o pereche care sa fie si buna si mai ieftina, pentru ca se gasesc. De aceea, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune casti cu functia de anulare a zgomotului sub 100 de dolari.

Anker Soundcore Life Q20 costa 60 de dolari si sunt casti de tipul peste ureche. Sunt confortabile, doar ca nu au sunetul la fel de buna ca cele Bluetooth, dar este destul de bun. Basul este rezonabil si echilibrat. Anularea sunetului este foarte buna, fiind potrivit si pentru apelurile telefonice. Durata de viata a bateriei este de 40 de ore si vine la pachet cu o husa pentru transport. 

Tribit QuietPlus costa 80 de dolari, sunt de tipul peste ureche, sunetul este decent, anularea zgomotului functioneaza foarte bine. Durata de viata este foarte buna, de 30 de ore si se incarca printr-un cablu USB-C. 

JLab Audio Studio ANC se gaseste la un pret de 48 de dolari, are performante destul de bune, calitate sunetului nu este la fel de buna ca la alte casti mai scumpe, da anularea zgomotului functioneaza foarte bine, are o durata buna de viata a bateriei, aproximativ 28 de ore. Nu sunt cele mai bune casti pentru apeluri, pentru ca persoanele de la capatul celalalt al firului aud si zgomotul din jur. 

Panasonic RP-HTX90N costa 70 de dolari si au un design mai retro, sunt de tipul peste ureche si sunt wireless. Functia de anulare a zgomotului functioneaza foarte bine, doar ca sunetul este doar decent, nu este atat de clar cum ar trebui. Durata de viata a bateriei este de 24 de ore de redare si o incarcare rapida de 15 minute ofera 2 ore si 30 de minute de redare. 

Taotronics SoundSurge 60 costa 42 de dolari, sunt de tipul peste ureche, sunt wireless si anularea zgomotului se descurca bine chiar si in spatiile cele mai aglomerate. Sunt confortabile, calitatea sunetului este destul de buna, basul este putin prea mare, iar durata de viata a bateriei este de pana la 40 de ore de redare a muzicii. 

Acestea fiind spuse, daca nu mai vrei sa auzi zgomotul exterior, ci vrei sa te bucuri de muzica din casti, poti sa alegi una dintre cele mai bune casti de anulare a zgomotului la un pret de mai putin de 100 de dolari. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *