Samsung Galaxy Fold 2

Samsung a lansat anul trecut primul model de telefon pliabil, doar ca a fost un mare esec. Pentru a se revansa fata de acel esec, a prezentat in cadrul unui eveniment online cea de-a doua versiune a telefonului pliabil. Acesta are un design mai modern. Daca esti tentat sa cumperi noul model Samsung Galaxy Fold 2, in randurile de mai jos voi descrie cateva dintre caracteristicile sale. 

Ecranul pe post de coperta are 6,2 inci, iar cel din interior are 7,6 inci, dar ambele au tehnologia de afisare Infinity-O. Ecranul din interior are o sticla foarte subtire, similara cu cea a Galaxy Z Flip. Primul model Fold, avea un ecran exterior de 4,6 inci si unul interior de 7,3 inci, doar ca era din plastic. Samsung a realizat un telefon mai subtire, iar distanta dintre ecrane a facut-o mai mica, pentru a sta mai bine in buzunar. Telefonul are o baterie dubla care este capabila sa reziste o zi intreaga si pentru modelul american, are si noua retea 5G. Balamaua este imbunatatia, pentru a nu se reperata esecul de anul trecut. Este mai flexibil si se poate sa ramana deschis in unghiuri diferite, precum Z Flip. Din pacate, nu exista un S Pen. Telefonul va fi disponibil in 2 culori, negru si un fel de roz pal. Detaliile in ceea ce priveste pretul nu sunt disponibile, compania spunand ca va oferi mai multe detalii in 1 septembrie. 

Samsung a dezvaluit lansarea a Fold 2 alaturi de Note 20, care costa 999 de dolari si Note 20 Ultra, care costa 1,299 de dolari. S-au mai alaturat, o noua pereche de casti, Galaxy Buds Live, care costa 170 de dolari, Galaxy Tab S7 de 649 de dolari si Galaxy Watch 3, care costa 399 de dolari. 

Galaxy Fold 2 vine intr-un moment mai dificil si desi telefoanele pliabile ar fi trebuit ca anul acesta sa fie mai ieftine, dar nu sunt. Compania nu isi mai permite sa lanseze telefoane ieftine, pentru ca in luna martie, cand s-a lansat seria S20, a avut cea mai mare scadere a vanzarilor de pana acum. Aceasta scadere a fost un moment favorabil pentru Huawei, care sa ii preia locul in top. A fost prima data cand alta companie, decat Apple si Samsung, a livrat cele mai multe telefoane. 

Este putin probabil ca Fold 2 sau Note 20 sa ajute compania sa ii ia locul la Huawei pentru ca sunt cele mai scumpe telefoane, iar Fold 2 nu este pe gustul tuturor, nu toti prefera un telefon pliabil. Fold de anul trecut a avut un pret de 1.980 de dolari, asa ca nu ne asteptam ca Fold 2 sa aiba un pret mai mic de atat. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *