Laptopuri pentru jocuri

Atunci cand vrei sa iti cumperi in laptop pentru jocuri acesta trebuie sa fie puternic si in cazul in care nu te prea pricepi la acest capitol, este posibil sa o dai in bara, sa cumperi ceva care de fapt nu iti este pe plac. Trebuie sa iei in considerare ecranul, tastatura, trackpad-ul, greutatea, dimensiunea, grafica, procesorul, bateria. Un laptop bun pentru jocuri nu este atat de ieftin, nu prea exista preturi sub 500 de lire sterline. Pentru a afla care sunt cele mai bune modele de laptopuri pentru jocuri, urmareste randurile urmatoare. 

Razer Blade 15 costa 1,459 de lire sterline si este unul dintre cele mai bune laptopuri pentru jocuri. Are grafica Nvidia RTC 2070 Super si RTX 2080 Super, ceea ce inseamna ca are o performanta mai buna de joc. Cu aceste GPU te poti juca si jocuri 4K. Este dotat cu procesoarele Intel Core i7 de-a 10- generatie. Are un ecran Full HD de 300 Hz. Asta inseamna ca este potrivit pentru jocurile rapide. Are porturi 3.2 Gen 2 si conectivitate de tip C si Thunderbolt 3. Modelul Advanced are si un port Ethernet Gigabit. Boxele sunt clare, tastatura este confortabila, rapida si are iluminare LED. Are o durata lunga de viata a bateriei. Ar fi indicat sa iti cumperi si un mouse, pentru ca niciun laptop nu are un trackpad bun pentru jocuri. 

MSI GF65 Thin costa 949 de lire sterline, are o grafica Nvidia GeForce GTX 1660 Ti. Rata de improspatare este de 120 Hz si este suficienta pentru jocurile competitive, culorile sunt luminoase, rezolutia este buna de 1080 pixeli. Are un procesor Intel Core i5, o memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 512 GB. Are porturi USB, conectori de tip C, wireless dual-band, Bluetooth 5.0. Tastatura are doar lumina rosie, dar vei prefera sa utilizezi un mouse. Durata de viata a bateriei nu este atat de mare. 

Asus ROG Zephyrus G14 are un procesor AMD Ryzen 4000 si costa 1,799 de lire sterline. Are o grafica RTX 2060, o memorie RAM de 16 GB si un spatiu de stocare de 1TB, Wi-Fi 6. Are un ecran de 14 inci xu o rezolutie de 1080 pixeli, rata de improspatare de 120 Hz, o tastatura rapida, boxele sunt bune, spre deosebire de alte laptopuri. 

Asus ROG Zephyrus S17 costa 3.099 de lire sterline, are o grafica Nvidia RTX 2080 Super, care este cel mai puternic GPU. Poate gestiona jocurile 4K. Are un procesor Intel Core i7, RAM de 32 GB, spatiu de stocare de 1TB, Wi-Fi 6, multe porturi USB, Thunderbolt 3, tastatura LED.

Asadar, daca ai nevoie de un laptop de jocuri trebuie sa ai un buget mai mare, pentru ca laptopurile bune de jocuri nu se gasesc la preturi mai mici de 500 de lire sterline. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *