Caterpillar sau Iphone?

Cu toti stim foarte bine ca un Iphone are niste costuri destul de mari si daca vine vorba de a-ti cumpara un model mai nou de Iphone, dar nici chiar ultimul pe care l-a lansat, costurile oricum vor fi mari. Si pe langa suma de bani pe care o vei cheltui la achizitionarea unui Iphone, trebuie sa te mai gandesti si la eventualele defectiuni, cum ar fi spargerea sticlei. Daca iti vei cumpara un Iphone 8 Plus costurile care vor interveni in cazul unei schimbari a sticlei la Iphone 8 Plus, trebuie sa stii ca vor fi destul de mari. 

Sticla la Iphone se poate sparge cu usurinta, fie ca va cadea pe asfalt, pe beton sau marmura, fie ca il lovesti din greseala cu un alt obiect, o mica fisura sau zgarietura tot va aparea ceea ce duce la schimbarea sticlei telefonului. 

Astfel ca, telefoanele Iphone sunt destul de pretentioase si sensibile. Chiar daca sunt elegante si au un desgin placute trebuie admis faptul ca sunt destul de scumpe si destul de sensibile. 

Pentru cei care cauta niste telefoane care sa fie foarte rezistente chiar si la cele mai mari cazaturi, telefoanele Caterpillar sunt alegerea potrivita. Sunt rezistente la toate tipurile de soc, de cazaturi dar prezinta si un mic dezavantaj si pentru unii poate fi considerat un impediment, ci anume aspectul. Nu se compara in niciun caz cu aspectul Iphone-ului, dar nici rezistenta sa nu se compara cu cea a Iphone-ului. Caterpillar s-a indreptat atentia mai mult spre rezistenta telefonului decat asupra designului.

De aceea, daca nu putem sa acceptam deloc esteticul neplacut al Caterpillar-ului, tot Iphone-ul ramane, chiar daca nu este atat de rezistent la cazaturi si socuri. In aceste situatii husa si folia sunt esentiale. Ele ar trebui cumparate imediat dupa achizitionarea Iphone-ului pentru a-l proteja de zgarieturi si fisuri si in acelasi timp, pentru a-ti pastra banii fara sa fii nevoit sa ii cheltuiesti pentru a-ti inlocui sticla la telefonul tau. 

Acum, husa nu mai este o neplacere este in unele cazuri chiar si o dorinta, mai ales ca producatorii de huse s-au asigurat ca imbina utilul cu placutul, adica si protejare si frumusete. Husele se gasesc in culorile diverse si modele diferite pentru a-ti infrumuseta telefonul. Folia este folie, nu trebuie sa fie colorata, ci doar sa protejeze telefonul, aici nu sunt foarte multe varianta, doar in functie de material, ci anume sticla, silicon sau plastic. Dar trebuie mentionat ca cea din plastic nu apara atat de bine telefonul ca celelalte doua. 

Asadar, telefonul Caterpillar nu are deloc un aspect placut, in ciuda rezistentei sale la socuri si cazaturi, astfel ca tot Iphone-ul ramane varianta ideala, doar ca nu este atat de rezistent, fapt ce inseamna cumpararea unei huse si a unei foli pentru a-ti proteja telefonul si in acelasi timp pentru a economisi bani.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *