Galaxy A51- review

Samsung va lansa anul acesta si o serie de buget, ci anume seria A. Aceasta serie este cunoscuta pentru preturile mai mici, in comparatie cu seria S sau Note. Asa ca, daca anul acesta este mai dificil pentru tine din punct vedere financiar, iti venim in ajutor cu un telefon bun si ieftin, ci anume Galaxy A51. 

Galaxy A51 costa 400 de dolari si este mai mare decat telefon Iphone SE a carui pret incepe tot ce la 400 de dolari. A51 este o dovada clara pentru utilizatorii ca Samsung poate face telefoane foarte bune si la un pret accesibil. Telefonul este dotat cu un procesor Exynos 9611 care este fabricat de Samsung. Dar se pare ca telefonul intampina cateva probleme de utilizare a activitatilor, ci anume o incarcare lenta a paginilor web sau a aplicatiilor. 

Dar totusi, A51 ramane un rival pentru Iphone Se care este o combinatie intre designul Iphone 8 si functiile Iphone 11, este dotat cu procesorul A13 Bionic de la Iphone 11. Desi Iphone SE se misca mai repede, A51 este rezistent la apa si dispune de incarcare wireless, iar aceste doua caracteristici lipsesc de la cel mai ieftin telefon de la Samsung. 

A51 are o memorie mai mare decat SE, care are 64 GB la pretul de pornire de 400 de dolari, iar A51 are o memorie de 128 GB si accepta si stocare externa. A51 este mai mare, are un ecran elegant si subitre, care il fac sa fie un telefon foarte modern. In ceea ce priveste durata de viata a telefoanelor, atat A51, cat si SE au rezistat in jur de 16 ore cu modul avion activat. Doar ca A51 a durat cu 4 ore mai mult, adica 20 de ore. 

Cand vine vorba de fotografii, A51 realizeaza fotografii mai saturate si mai calitative decat SE. Iphone SE are stabilizare optica, dar A51 are 4 camere de spate, care ofera mai multe functii de fotografiere. 

A51 are un cititor de amprente pe ecran mult mai precis decat cel de la S20. In ceea ce priveste vizionare videoclipurilor, calitatea A51 este aproape la fel ca cea a S20 Plus, la fel si cand vine vorba de afisajul de afara de la lumina soarelui. 

A51 are modul de noapte, poti sa faci fotografii HDR si macro. Poti face o poza cu 48 de megapixeli daca vei seta asta. Datorita faptului ca are o camera macro, realizeaza poze mai bune de la apropiere decat S20 care nu are camera macro. Camera frontala este una foarte buna, desi nu la fel de buna ca S20. Dar, are functia de mod portret si de infrumusetare. 

Asadar, daca vrei un telefon ieftin si bun, A51 este o alegere potrivita, fiind mai bun decat Iphone SE care costa tot 400 de dolari. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *