Adauga o tastatura la Ipad-ul tau

In aceasta perioada, din cauza raspandirii coronavirusului, foarte multe companii si-au trimis angajatii sa lucreze de acasa pentru a nu mai fi expusi riscurilor de la locul de munca. Munca de acasa nu este grea sau nu este un chin, pentru unii munca de acasa este mai atractiva decat atunci cand trebuie sa mergi la birou, doar ca unele persoane nu au tot ce le trebuie pentru a lucra de acasa si asta poate sa ingreuneze treaba. Unele companii le-au permis angajatilor sa ia de la birou laptopuri sau alte lucruri de care au nevoie, altele le-au cumparat ceea ce aveau nevoie, dar sunt si companii care nu le-au psu nimic la dispozitie angajatilor si in cazul acesta trebuie tu sa iti cumperi cele necesare pentru a-ti desfasura munca asa cum trebuie. 

Daca te afli in ultima situatie, dar ai un Ipad pe care nu poti sa iti desfasori activitatea asa cum trebuie si ai avea nevoie de un laptop, am gasit cateva tastaturi cu bluetooth care ti-ar putea veni in ajutor, pentru a nu fi nevoit sa iti cumperi un laptop pe care ai cheltui mult mai mult. 

Logitech Universal Folio costa in general 60 de dolari, dar acum poti sa il cumperi si la doar 17 dolari daca introduci codul de reducere CNETLOGIT, adica economisesti 43 de dolari. Acesta tastatura este potrivita atat pentru IOS, Android si chiar si Windows de pana la 10,3 inci. Printre modelele care pot avea o astfel de tastatura se numara: iPad Pro 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad 2, iPad 3 and iPad 4; Samsung Galaxy Tab 10.1, Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 2, Galaxy Tab 3 Galaxy Tab 4, Galaxy Tab A, Galaxy Tab S and Galaxy Tab S2; Amazon Kindle HDX 8.9 and Amazon Fire HD 8.9. Folio are 4 elastice pentru a prince cele 4 colturi ale Ipad-ului si este si o cutie de protectie atunci cand Ipad-ul nu este utilizat. Se conecteaza folosind Bluetooth 3.0. Bateria se poate inlocui si poate tine pana la 2 ani de utilizare, iar tastatura are garantie 1 an. 

Logitech Slim Combo Case se gaseste la 125 de dolari, dar daca folosesti codul promotional CNETLOGIT o poti cumpara la 25 de dolari si economisesti 95 de dolari. Aceasta poate fi adaugata doar la IOS si functioneaza cu Ipad de a cincea si a sasea generatie.  Este compus din doua parti, o carcasa de protectie care vine pe spatele Ipad-ului si un suport magnetic detasabil pentru Ipad. Tastatura se conecteaza prin Bluetooth si are taste iluminate. Bateria reincarcabila dureaza in jur de 3 luni si tastatura are garantie 30 de zile. 

Asadar, daca ai nevoie de un laptop dar ai un Ipad, poti economisi bani daca iti cumperi o tastatura care se poate alatura pentru a-ti desfasura munca asa cum ar trebui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *