Noul iPad Pro

Noul iPad Pro intrece orice laptop de pana acum. Daca te intereseaza cumva, urmareste randurile de mai jos ca sa afli noile functii si caracteristici care fac acest gadget unul promitator. 

Printre noile functii adaugate se numara un trackpad care functioneaza cu iPadOS sau cu USB-C care permite incarcarea prin transfer a dispozitivului. Bineinteles ca si designul este un elemente important, iar iPad-ul Pro are acum o tastatura iluminatoare cu taste tari. IPad-ul Pro are versiunea 13.4 care s-a lansat in luna martie a anului acesta. Daca te atrage acest nou gadget va trebui sa mai astepti pentru ca livrarile incep de saptamana viitoare si daca vrei varianta cu Magic Keyboard care costa 299 de lire aceasta nu va fi disponibila decat in luna mai. 

O alta noua doatare pe care o are noul gadget este cipul care este si mai puternic A12Z Bionic si o lentila de camera ultra-larga asa cum are si cel mai nou model de smarphone Apple. Camera va mai dispune de un scaner LiDAR care poate sa masoare pana la 5 metri distanta pentru a efectua o fotografie. Tehnologia de care dispune acum iPad Pro-ul este mult mai avansata decat cea din celelalte modele de iPad-uri si Apple spera ca asa va ramane. Scanerul LiDAR ii permite iPad-ului sa identifice elemente ale camerei tale precum mobilier, pereti, perdele si podele. Modelele sunt disponibile cu o memorie de 128 GB, 256 GB, 512 GB si 1 TB. IPad-ul Pro are 11 inci iar pretul sau porneste de la 769 de lire sterlire pentru modelul Wi-Fi 919 lire sterline pentru modelul Wi-Fi si Cellular. Modelul Pro de 12,9 inci are un pret care incepe de la 969 lire sterline pentru modelul Wi-Fi si 1.119 pentru modelul Wi-Fi si Cellular. 

IpadOS cu suportul trackpad va fi disponibil pentru pe toate iPad-urile Pro, iPad Air 2 si versiunile viitoare, iPad 5a si iPad mini 4. Asistenta trackpad va functiona cu Magic Mouse 2 Apple, Magic Trakpad 2 si Magic Keyboard pentru iPad Pro. 

Tastatura Magic face ca MacBook Air de 13 inci il claseaza pe locul doi in randul celor mai bune MacBook-uri, iar in fata sa fiind Pro de 16 inci. Modelul Air a primit o reducere si costa acum 999 lire sterline pentru modelul Core I3 si 1.299 lire sterline pentru Core I5 si vine cu o memorie mai mare, ci anume de 256 GB. Alte doua functii noi sunt imaginea de 6K si un port Thunderbolt 3, cu un nou tablou cu trei microfoane. 

Asadar, daca te incanta acest iPad Pro, trebuie sa mai astepti putin pana pe 24 martie daca vrei sa ti-l achizitionezi si sa te bucuri de noile functii pe care le are.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *