Cele mai bune 7 sapunuri pe perioada pandemiei si nu numai

Fiind intr-o situatie agitat, stresanta si periculoasa din cauza coronavirusului, cea mai buna metoda si chiar principala este spalarea pe maini. Bineinteles nu conteaza sapunul pe care il folosesti dar aceasta situatie de nebunie si panicare poate vrei sa stii care sunt cele mai bune sapunuri pe care le poti folosi pentru a avea mainile igienizate si despre care se spune ca omoara toti microbii si germenii de pe mainile noastre. Este necesar sa ne spalam minim 20 de secunde pentru a fi siguri ca se elimina microbii si sapunul este mult mai bun decat dezinfectantul. Urmatoarele sapunuri sunt alese in functie de testele clinice, de recomandarile clientilor si de review-urile pe care le au. 

Sapunul antibacterian de la Softsoap este in fruntea listei. Acest sapun s-a demostrat ca elimina 99.9% dintre germeni si este foarte apreciat de catre utilizatori. In prima faza ceea ca ii atrage este numele, dar s-a dovedit a fi chiar de calitate. Un consumator a spus ca un bax de sase sapunuri i-au ajuns pentru mai mult de sase luni, fiind unul dintre avantaje, ca tine mult. O alta caractersitica importanta este faptul ca nu lasa mainile uscate, ci le hidrateaza. Un bax de sase sapunuri este mai putin de 20 de dolari. 

Daca preferi sapunurile spuma, cel antibacterian de la compania Dial iti poate fi pe plac. Si acesta a fost testat clinic si s-a demonstrat ca omoara 99.99% dintre germeni, dar doar cei obisnuiti nu este testat si pe germenii patogeni. 

Daca esti dispus sa platesti mai mult pentru un sapun bun, ci anume 30 de dolari, sapunul Grown Alchemist iti va fi pe plac si din punct de vedere a mirosului de portocala, lemn dulce sau salvie, dar si din punctul de vedere al recomandarilor, el fiind recomandat de un dermatolog. 

Daca nu te incanta ideea de a cumpara un sapun scump, compania Dial iti pune la dispozitie obisnuitul sapun lichid a doar 1 dolar. Acest sapun nu este antibacterian dar si el elimina germenii daca se respecta spalatul timp de 20 de secunde. 

Seventh Generation este un sapun fara parfum, coloranti si costa 3 dolari. Sapunul mentine pielea curata si hidradata. 

Sapunul natural Puracy este facut din plante si dezvoltat de medici. Nu contine alcool sau agenti microbieni care iti pot usca mainile, ci din contra contine aloe vera, glicerina si uleiuri pentru a-ti hidrata mainile. Daca ai de obieci mainile uscate acesta este sapunul potrivit

Incheiem lista cu sapunul Mrs. Meyer care este bine cunoscut datorita parfumurilor sale. Este facut din plante naturale si uleiuri esentiale astfel incat sa nu usuce mainile. 

Prin urmare, chiar daca marca sapunului nu conteaza chiar atat de mult, unii vor sa isi cumpere cele mai bune sapunuri si pot alege din cele prezentate anterior, dar trebuie s si respecte spalatul timp de 20 de secunde.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *