Ce sa faci cu vechiul tau telefon daca iti cumperi altul

Poate ti-ai pus si tu intrebarea ce sa faci cu vechiul tau telefon in cazul in care iti cumperi altul nou. Unii prefera sa il vanda pentru a folosi banii obtinuti de pe urma vechiului telefon pentru cel nou. Altii il mai tin pentru cazuri extreme, cum ar fi cand se strica telefonul, ca sa aiba unul de rezerva. Sau o alta varianta ar fi sa il dai cuiva care are nevoie din familia ta, prietenii sau apropiatii tai. Ei bine in cazul in care vrei sa il pastrezi, sunt cateva lucrurile pe care le poti face cu telefonul tau vechi, nu trebuie sa il pui intr-un sertar si sa uiti de el, in poti folosi pentru diferite lucruri. 

Cu toate telefoanele noi aparute precum Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy S20 sau Iphone 11 esti tentat sa iti cumperi si tu unul mai ales cand esti hotarat sa iti schimbi telefonul. 

In cazul in care telefonul este prea vechi si nu il mai puteti folosi pentru alte scopuri, camera poate fi folosita drept securitate pentru casa ta. Trebie sa iti descarci o aplicatie precum Alfred. Asa ca trebuie sa il pui intr-un loc unde este vizibil cine intra in casa, astfel ca in cazul unei spargeri sa identifici cu usurinta hotul. Sau poti sa il pui si afara sa vezi daca a venit cineva. 

Telefonul tau Android poate fi transformat intr-un joc de Nintendo. Tot ce trebuie sa faci este sa iti cumperi cartuse Game Boy daca nu ai si mai ai nevoie de un dispozitiv mobil Hyperkin Smartboy. 

Te-ai gandit vreodata ca telefonul tau poate fi transformat intr-o telecomanda? Daca esti prea departe de telecomanda si nu vrei sa te dai jos din pat, tot ce trebuie sa faci este sa iti instalezi aplicatia IRule pe telefon pentru a putea sa iti folosesti telefonul pe post de telecomanda. Sau daca ai becuri inteligente le poti stinge fara sa fie nevoie sa te ridici din pat. 

Telefonul tau mai poate fi folosit pentru a fi un difuzor Google Home. Trebuie sa te asiguri ca sistemul de operare este actualizat incat sa reactioneze la “Ok Google”. Mai ai nevoie de un dispozitiv Bluetooth pentru a-l conecta cu telefonul astfel incat sa poti da comenzi Google cu usurinta. 

Daca ai un copil mic si esti nevoit sa te plimbi din minut in minut prin casa sa vezi daca s-a trezit este timpul sa te opresti pentru ca telefonul tau vechi poate fi folosit pe post de monitor pentru bebelusi. Trebuie sa iti instalezi aplicatia Skype sau Dormi si vei putea sa vezi cand se trezeste sau cand plange bebelusul tau. 

Prin urmare, daca voiai sa iti vinzi vechiul telefonul, trebuie sa pui la socoteala si aceste avantaje pe care le poate indeplini vechiul tau telefon care iti poate imbunatati securitatea si confortul fara sa cheltuiesti vreun ban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *