Servicii
Servicii
Kalauz reprezintă o platformă online și offline, care asigură o gamă largă de metode de marketing pe piața locală, regională, națională și internațională, numărul membrilor pe grupuri și pagini tematizate fiind în continuă creștere.

Ziarul Kalauz (în limba română înseamnă călăuz, ghid, conductor) este un ziar color de publicitate, publicat în editura Bexmon Marketing din Târgu Secuiesc. Este difuzat periodic, gratuit, pe stradă, în magazine și în cutii poștale. Tirajul ziarului diferă la fiecare ediție, și este distribuit în orașe și sate din județul Covasna. Reclamele, informațiile publicate pe platforma Kalauz ajunge la peste 100 000+ de persoane.

Kalauz.net
este o pagină Facebook de divertisment în limba maghiară cu mai mult de 10 000 de fani, marea majoritate fiind din Transilvania. Pagina este actualizat aproape în fiecare oră, pe lângă postările de divertisment apar reclamele periodic.

Grupurile și paginile Facebook.
Platforma Kalauz deține în total mai mult de 130 de grupuri și pagini de Facebook tematice, dedicate interesului public (ex: site dedicat locurilor de muncă: fb.com/groups/munkahely/). Pe lângă aceasta, Kalauz deține aproape toate grupurile și paginile cu numele satelor, comunelor, și orașelor din județul Covasna (ex: grupul Târgu Secuiesc: fb.com/groups/Kezdivasarhely/, pagina Târgu Secuiesc: fb.com/TarguSecuiesc/ )

Site-ul web www.kalauz.ro este un mediu online cu un conținut de informații generale, și de articole de divertisment. Totodată pagina reprezintă toate activitățile desfășurate prin platforma Kalauz.

 
KIADVÁNYOK